Elevtjeneste

Briskeby er en unik skole og en av tingene som gjør skolen vår så bra er elevtjenesten.

Elevtjenesten har ansvar for  trivsel, miljø, fritid, bolig og helse. Vi består av miljøarbeidere, sosionom og nattevakter.

Hybel
Vi hjelper deg å finne et sted å bo, om du trenger det. Samlet har vi 41 hybler som elever får tildelt etter ulike kriterier.

De øvrige elevene bor vanligvis hjemme, eller i leiligheter/ hybler som leies på det private markedet. Elevtjenesten følger opp alle elever i boligen etter behov.

NB! Hybel må søkes om og er ikke direkte knyttet til skoleplass. Hybler fordeles basert faktorer som alder, avstand til hjem og sosiale årsaker m.m. Elevtjenesten kan også hjelpe til med å skaffe hybel på det private markedet. 

Ansvar
Bofelleskapet betyr at du må ta en del ansvar selv og samarbeide med andre. Vår bomodell er med på å forberede deg på være voksen og stå på egne bein. Men, det er ikke til å stikke under en stol at det også kan være veldig sosialt og koselig å bo sammen på hybelhus, ikke ulikt en folkehøyskole!

Matordning og aktiviteter
Elevene kan kjøpe frokost og lunsj hver dag i ukedagene, og middag tre dager i uken. I tillegg har vi ulike arrangement for elevene, det kan være kinobesøk, bowling, tur på stranden, til byen eller lignende. Noen ganger har vi arrangementet på skolen, for eksempel filmkveld, hobbykveld, innebandy, bordtennis, biljard eller lignende.

Individuell oppfølging
Elevtjenesten følger også opp den enkelte elevs trivsel i tillegg til det generelle miljøet på skolen. Vi ser deg og hjelper deg med det du har behov for. Til oss kan du alltid komme, enten det er stort eller smått.

Glimt fra elevtjenestens aktiviteter

Priser
Husleie, hybel: 4950,- per mnd. (justeres fortløpende etter Lånekassens Borteboerstipend).
Matordning (frokost/lunsj 5 dager i uken og middag i 3 dager): 350,- per uke.

Hvordan ser det ut i hybelbyggene våre?


Vi bruker informasjonskapsler. Personvernerklæring