Briskeby videregående skole logo

Bli med på Hørselskonferansen 2021!

Hold av datoen 24. november! Da kan du få med deg de mest spennende foreleserne innen hørselsfeltet samlet på én konferanse.

Programmet inneholder blant annet innlegg av Geir Ravn fra BEAR (Better Hearing Rehabilitation)-prosjektet som er helt i front når det kommer til å levere kunnskap og metoder for å designe morgendagens tilbud innen høreapparatområdet. Svenske Gerhard Andersson vil bruke sine erfaringer innen utviklingsarbeid og forskning på digital tinnitusrehabilitering, til å tegne opp et bilde av digital audiologi i framtiden.

I tillegg vil det presenteres nyttige perspektiver på hørsel relatert til yrkesliv, hjelpemidler, barn med hørselstap og mye mer.

For mer informasjon, påmelding og program: https://www.hørselskonferansen.no