Briskeby videregående skole logo

Glimt fra januar på Briskeby

Vi har hatt en isende kald januar måned i Lier. Samtidig har det vært en utfordrende tid i forhold til smittevern med “rødt nivå” og stor grad av forsiktighet. Noen av elevene våre har hatt hjemmeundervisning. Andre har bodd i den trygge og gode bobla på kampus.

Til tross for forsiktighet har vi likevel kunnet finne på noen sprell sammen!

Vintergrillings! Mange blide fjes og godt humør til tross for sure minusgrader.
 
 

Morro på isen! Noen av elevene våre fant ut at de ville dra og skøyte. Så, en kveld gikk turen til skøytebanen på Brakerøya med liv, lyst og latter. Godt å røre på seg og fint å ha en eldre herre med seg som “anstand” også da!
 

 

En fredagskveld organiserte noen av elevene på hybelbygget gamingkveld. Litt improvisering med et bordtennisbord og bæring av datamaskiner, stoler osv. Vips, så var de i gang. Skal ikke så mye til for litt morro sammen!