Briskeby videregående skole logo

Unike Briskeby vgs søker engasjert rektor!

Ønsker du å bidra til å skape magi?

Rektor Berit Tollefsen har rukket å bli en legende i Briskeby-sammenheng etter rundt 25 år som lærer og senere rektor. Hun har stolt båret skolens 65-årige arv og bidratt til å videreutvikle et tilbud for ungdom med nedsatt hørsel som savner sidestykke i Norsk og nordisk sammenheng. Nå går det mot en velfortjent pensjonisttilværelse og nyting av otium med mann, barn, barnebarn, hund og alt som hører med. Mens det er vemodig for oss, både ansatte og elever, at “mor Briskeby” takker av, så gleder vi oss også til å bli kjent med en ny leder fra høsten av. 

Dette betyr at en av skolenorges mest særegne lederstillinger skal fylles. Å være rektor på Briskeby er langt mer enn å være sjef og administrator. Det fordrer nær kontakt med elever og ansatte i en forholdsvis liten men komplisert virksomhet med mange utfordringer og muligheter. Det er en genuin mulighet til å utgjøre en forskjell for våre talentfulle og livlige ungdommer som kommer til Norges svar på litteraturens Hogwarts. For hos oss skjer det magiske ting, både faglig og sosialt! 

[su_service title=”Stillingsutlysning” size=”32″ icon=”icon: hand-o-right” icon_color=”#013474″]
Inspirerende og synlig lederrolle med viktig samfunnsoppdrag! (finn.no)
[/su_service]