Briskeby videregående skole logo

“Hold avstand!”

Det er ingenting å si på humøret blant de lærerne og elevene (Vg2 yrkesfag) som er tilbake på Briskeby, men alle er opptatt av smitteverntiltak som å holde avstand, håndvask, desinfisering av dørhåndtak og mye annet. 

“Det er mange regler å huske på, men det er så godt å være tilbake og sammen med vennene og lærerne våre.” sier en elev.

Lignende utsagn går igjen hos de fleste. De drastiske smitteverntiltakene som ble innført i mars ga nok en følelse av plutselig frihet. Men både ung og gammel har nok for lengst også erfart medaljens bakside. Mest av alt, hvor viktig det er både faglig og sosialt å faktisk møte hverandre. Webkameraer og nettundervisning kan bare delvis erstatte det å være i samme rom.

Vi krysser fingrene for at det snart blir vurdert som trygt for alle elever å komme tilbake på skolene og at vi klarer å holde pandemien under kontroll i Norge!