Briskeby videregående skole logo

Herlig besøk fra Mary Hare!


Mandag 17. februar opprant grå og litt trist, men på Briskeby var stemningen hektisk og spent mens de siste forberedelsene ble gjort. Vi ventet gjester!  Ved besøkets ankomst kommer også sol og friskt vær og danner rammen for en meget trivelig dag. 

Vi har i mange, mange år hatt et vennskapelig forhold og samarbeid med Mary Hare school i England. Mary Hare er som oss, en utdanningsinstitusjon for unge med nedsatt hørsel. Forskjellen fra Briskeby, er at Mary Hare er mer som en klassisk Britisk privat/kostskole med undervisningstilbud også på barne- og ungdomsskoletrinnet i tillegg til videregående.

I høst var våre ansatte på studietur til Mary Hare og vi inviterte da vertskapet tilbake på besøk. Mary Hare tråkket til og kom med en stor gruppe elever og ansatte.

Våre gjester fikk omvisning på vårt kampus, prøve norske matretter som vafler og sveler, erfare hvordan undervisningen foregår på Briskeby og vi hadde en rekke ulike aktiviteter.

Dagens høydepunkt var den alvorstyngede fotballkampen mellom Norge og England. Resultatet kan vi dessverre ikke gå nærmere inn på av hensyn til nasjonal ære, men underholdningsverdien i kampen for en nøytral supporter var god. 

Se gjerne bildekarusellen for noen glimt fra dagen. 
[su_image_carousel source=”media: 10490, 10491, 10492, 10493, 10494, 10495, 10496, 10497″ slides_style=”default” controls_style=”dark” crop=”none” align=”center” max_width=”930″ captions=”yes” target=”self”]