Briskeby videregående skole logo

From Malawi with love!

Fire poter, en nese for godbiter og alltid klar for kos. Det er “Melis” det. Denne lille gledessprederen og hjerteknuseren har en uvanlig bakgrunn og historie. Hun er en vaskeekte adoptert Malawisk Maltesermix!

Vår rektor, Berit, har vært på årlige reiser til Malawi i forbindelse med det mangeårige prosjektet vi har der. Hun har fått med seg mer tilbake enn hun nok hadde tenkt. Melis får av og til lov til å være med på jobb også, og det er stor stas for alle som får lov til å hilse på.

Dette er et uortodoks eksempel, men Malawiprosjektet har gitt oss inntrykk, vennskap, opplevelser og erfaringer på så mange nivåer. Vi har møtt og sett fattigdom og trange kår, men også hjertevarme, ståpåvilje og stort engasjement. Det har vært og er lærerikt, og gir og skaper så mye begge veier at betydningen er vanskelig å sette ord på. Det som er helt sikkert er at ingen som har vært borti prosjektet på en eller annen måte, enten gjennom å jobbe i Malawi, eller å møte utvekslingslærerne på Briskeby, er uberørt.