Briskeby videregående skole logo

60-årsjubileet vel overstått!

For en dag og for et liv!

Illustrasjon: collage med bidler fra jubileumet1. Ordføreren i Lier balanserer. 2. Noen av de humørfyllte damene i RUT. 3. Våre Malawiske utvekslingslærere Paul og Ernest på festmiddag. 4. Elever tar seg en fortjent pust i bakken og ser på livet. 4. Morten B. og Berit T. på festmiddagen. 5. Tidligere elever skriver navn på historiske bilder. 6. To engasjerte HLFere, Synnøve S. E. og Bård B.

Bilde av noen av gavegivere/talere på festmiddagen
Noe av talerne og gavegiverne på selve festmiddagen.

Humøret var på topp både blant ansatte, elever og besøkende på jubileumsdagen. Selv værgudene smilte til Briskeby med strålende sol og god sommerfølelse, selv om høstfargene begynner å gjøre seg til kjenne i løvverket.

På åpen dag fikk besøkende se ulike stands, høre foredrag, se film, oppleve teater og mye mer. Spesielt gjorde foredraget til Andreas Andersen om hans og brødrenes opplevelser i barne- og ungdomsskolen og den store, positive endringen de har opplevd etter at de begynte på Briskeby sterkt inntrykk. Blant annet NRK har skrevet en en sak om guttene.

Blant de besøkende var tidligere elever, representanter for kommunen, HLFere, Statped og Utdanningsdirektoratet. Åpen dag ble etterfulgt av en helaftens festmiddag med flotte taler, mimring, latter, glede og en herlig stemning.

Bilde av noen av blomstene vi fikk i gave anledning jubileet
Det blomstrer på Briskeby! Vi kommer til å kose oss med disse og mange fler i lang tid fremover!

Vi fikk også en rekke flotte gaver og vi er meget takknemlige for alle bidrag og oppmerksomheten! Stort eller smått, alt monner og ingen skal være glemt! Vi publiserer derfor en foreløpig liste og overbringer våre hjerteligste takk. Å ta å føle på engasjementet fra mange av HLFs lokal- og fylkeslag gjør spesielt inntrykk på oss. Støtten viser hvordan grasrota i HLF føler eierskap til, og stolthet over HLF Briskeby. Dere er de fremste representantene for menneskene vi jobber for å hjelpe, og støtten viser mer enn noe annet at det vi gjør er viktig, riktig og nødvendig. Tusen takk!

 

Til Fra Gave
Briskeby videregående skole HLF Sentralt Ny enhet ved senteret!: Forskning og Utvikling
  HLF Akershus Fylkeslag v/Grethe Eltoft Molina 60 000,-
  HLF Aust-Agder v/Trond Simonsen 10 000,-
  HLF Yttre Follo v/Steinar Antonsen 6000,-
  HLF Lier v/Bård Backe 5000,-
  HLF Hedmark 2500,-
  Skolestyret v/Morten Buan Blomster
  HLFU v/Nathalie M. Kjelsaas Blomster, samt 1 dag på hørselscamp for elevene.
  Scandic Park Hotell Blomster
  HLF Ringerike og Omegn Blomster
  HLF Asker /v Brit Mari Edvardsen Sande Blomster
  Signo Skole og Kompetansesenter Blomster
  Lier Kommune v/ordfører Gunn Cecilie Ringdal Blomster
  Aud Eli Thjømøe Blomster
  Utdanningsdirektoratet Blomster
  Statped Fat
Elevrådet HLF Sogn og Fjordane v/Synnøve Solhaugen Engen Blomster