Briskeby videregående skole logo

Premiere: “Fra Øre til Øre”

Da er den her. Endelig! “Firologien” er fullført. Vi er sikre på at Scorsese, Hitchcock og Tarrantino ville gitt sin tilslutning til HLF Briskeby sitt siste mesterverk. Det er premiere på den siste informasjonsfilmen i serien om hørselshemmede i ulike livsfaser og livssituasjoner. Denne gangen om hørselshemmede i arbeidslivet. “Fra Øre til Øre” har vi kalt filmen. Den er som monsterhiten “Glem det”, og søsterfilmene “Null Sus” og “Hørsel Hele Livet”, laget med midler fra Extrastiftelsen. Målgruppen er mennesker som selv har nedsatt hørsel og er yrkesaktive, men også i stor grad kolleger og arbeidsplasser. 

Hvordan oppleves det å ha nedsatt hørsel på arbeidsplassen? Hvilke utfordringer står man overfor? Hva finnes av hjelpemidler og hva kan man gjøre for å tilrettelegge for en bedre arbeidshverdag?

“..veldig ofte ser vi at mye av det som er hjelpsomt ikke koster et rødt øre for arbeidsgiveren.”
– Katharine Cecilia Williams  (psykolog og spesialist i klinisk arbeidspsykologi) 

Uten mer om og men – vi er stolte av å presentere en flott og nyttig folkeopplysende film som er helt i tråd med Briskeby-ånden – kunnskap og innsikt er redskapene som gir mennesker mulighet til å ta kontroll og realisere seg selv og bedre sin hverdag! Se, lær, del!

Fra Øre til Øre

Fra Øre Til Øre Youtube