Briskeby videregående skole logo

Premiere på “Sånn kan det høres ut!”

Gjennom Extrastiftelsen-finansierte prosjektet “Simulering av hørselstap”, har vår søstervirksomhet, rehabilitering og utadrettede tjenester, laget lyd-CD’n “Sånn kan det høres ut!” som inneholder en rekke lydspor som simulerer hørselstap og tinnitus i ulike hverdagslige situasjoner. Denne CD’n er et flott hjelpemiddel for å vise nærpersoner, kollegaer, lærere og andre hvordan det oppleves å høre dårlig. 

Vi har i tillegg laget en film-versjon basert på CD’n for enklere tilgang og spredning. Denne ligger nå på YouTube-kanalen vår. I filmen er det snarveier til de ulike lydsporene så man kan hoppe frem og tilbake mellom de ulike sporene. 

Lyd-CD’n kan forøvrig kjøpes fra oss til kostpris. 

Se filmen “Sånn kan det høres ut”