Briskeby videregående skole logo

Foredragssamling fra høstens erfaringskonferanse er klar!

03. og 04. november avholdt Briskeby sin årvise erfaringskonferanse. Temaet var hørselshemmede i arbeidslivet med en rekke glimrende forelesere, både fagpersoner og brukere. Det er et mål for oss å samle innholdet fra konferansene våre og presentere dem i bokform for varig nytte. Dette er av forskjellige årsaker et svært omfattende arbeid – en powerpoint-presentasjon for eksempel, egner seg ikke nødvendigvis for trykk. Vi er nå ferdige med produksjonen og stolte av å kunne presentere en interessant samling forelesninger som gir innsikt i en rekke momenter rundt funksjonshemmede og arbeidslivet.

Foredragssamlingen fra erfaringskonferansen om hørselshemmede i arbeidslivet blir tilgjengelig i to former. En A5-paperback bokutgave i høy og holdbar trykkvalitet kan bestilles fra Briskeby (ISBN  978-82-92997-02-4). En A4-utgave kan åpnes i nettleser eller lastes ned fra nettsidene våre som .pdf. A4-utgaven kan skrives ut på vanlig måte. Innholdet er det samme i begge utgavene.

Klikk bildet eller her for å laste ned/åpne A4-utgaven.